logotipo cine club lys

Condicions generals de Cine Club Lys

Per poder ser membre oficial de Cine Club Lys és indispensable ser SOCI de Cines Lys i abonar la matrícula de 40€. Per als socis que renoven el preu serà de 20€.

No ets soci dels Cinemes Lys?
Et pots donar d'alta en uns minuts i és totalment gratuït. A més, podràs comptar amb descomptes especials durant la resta de l'any i optar a una sèrie de promocions i sorteigs especials. Pots informar-te més a la nostra Àrea de Soci de Cines Lys.

Es pot tornar la matrícula?
En cap cas podrem fer la devolució de la matrícula. Tot aquell membre que hagi abonat la matrícula i no hi pugui assistir, podrà posar-se en contacte amb nosaltres per buscar una solució però en cap cas es tornarà l'import íntegre de la matrícula.

Quan es faran les passades?
Normalment les projeccions seran preferentment els dilluns a les 16.30 i a les 19.30 hores. Podent alterar el dia i les hores depenent del títol o convidat que vingui al passe (Dia de la setmana per confirmar)

Quant costa l'entrada?
Cada títol tindrà un cost de 5,5 € per membre de Cine Club incloent 3 hores de pàrquing i acumulant punts soci de Cines Lys. Cada membre Cine Club Lys només podeu reservar una butaca per subscripció activa al vostre compte.

Puc comprar més d'una entrada?
No, només si el vostre perfil té més d'una subscripció activa. Per això haureu de comprar per separat una subscripció per soci/a, i després acudir a la taquilla dels Cines Lys perquè un de vosaltres pugui adquirir tantes entrades com subscripcions tingui cedides. En aquest cas, només podrà comprar entrades aquesta persona, el Client que cedeix la subscripció no podrà adquirir des del perfil soci.

Quan sabrem els títols? 
La llista amb els títols sol sortir amb poc temps. Programem a principi de mes el que sortirà cada dilluns. De totes maneres pots consultar els calendaris d'altres anys de Cine Club Lys per conèixer el tipus de pel·lícules que es projecten al nostre Cine Club.

Com funciona la invitació a preestrenes?
Eventualment farem sorteigs especials només per a membres Cine Club, aquests mails s'enviaran de forma setmanal amb la informació dels passes. Si no reps cap mail de Cine Club Lys comunica't amb nosaltres per mitjà del whatsapp d'aquesta web o enviant un mail a marketing@lyscines.com